Waarom WiFi?

Voor ieder bedrijf is de noodzaak voor een goed en stabiel draadloos netwerk aanwezig. Medewerkers worden steeds mobieler en willen steeds meer apparaten in het netwerk gaan gebruiken. Medewerkers willen in het hele gebouw kunnen werken met files, email en kunnen video bellen. Dit zonder de verbinding kwijt te raken bij het verplaatsen naar een andere werkplek.

Kies voor optimalisatie en inzicht. Met Cisco Meraki producten kan het netwerk verkeer gefilterd worden op wie, wat en waar. Meraki bied de mogelijkheid om meer inzicht in uw netwerk verbruik te krijgen via een cloud based portal. Het opzetten van meerdere netwerken is geen enkel probleem, zelfs niet voor een tweede kantoor.

Kies voor het gemak en design. UniFi levert kwaliteits producten die een goed bereik geven. Het bijplaatsen van extra Access Points is simpel en levert u betere bereikbaarheid, zonder het aanschaffen van een extra controller.

Kies voor geavanceerde technologie. Cisco biedt geavanceerde oplossingen voor grote netwerken en flexabiliteit voor het toevoegen en vervangen van access points. Gebruik meerdere controllers voor redudancie en creer geavanceerde filtering op het blokkeren voor bepaalde verbindingen.

Wat is voor mij de beste oplossing?

Ieder bedrijf is anders en heeft een ander beleid voor medewerkers. We kunnen daarom niet op voorhand zeggen wat voor uw bedrijf de beste oplossing is. Wij willen graag met u meedenken voor een oplossing wat het beste in uw situatie en budget past. Neem gerust contact op of kom langs voor een passende oplossing voor uw bedrijf.