Let op!
1) Wegens de maatregelen door de overheid vanwege het Coronavirus, zijn er meer aanvragen op onze helpdesk. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat deze aanvragen kunnen worden verwerkt. Het verzoek is om de aanvragen zoveel mogelijk per email of het ticket systeem aan te melden voor een goede afhandeling van de vragen.
2) Door deze maatregelen zullen ook de klantbezoeken worden uitgesteld. Voor noodgevallen zullen wij wel op locatie komen.
telefoon: +31 (0)15 257 0090    |    e-mail: helpdesk@alterit.nl

Beveiligen van (persoons)gegevens

Sinds 2018 is het bij wet geregeld dat iedere instantie zorgvuldig dient te werken met persoonsgegevens, via de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Je wil als bedrijf gevoelige bedrijfsinformatie beschermen tegen toegang door onbevoegden.

Network Security | Computerbeveiliging

Je moet dus zorgen dat de beveiliging van de bedrijfsdata op orde is. Ongewenste toegang tot data kan gebeuren door bijvoorbeeld een cyberaanval. Of doordat de laptop van je collega uit de auto wordt gestolen. Met een aantal eenvoudig ingrepen is het al mogelijk om de beveiliging van zowel computers als de server en network security van jouw bedrijf op een hoger niveau te brengen.
Alter IT
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
T: +31(0)15-2570090
E: info@alterit.nl

Partners
Werken bij Alter IT
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy statement

© Alter IT