Kwaliteit staat voorop

Het inrichten met nieuwe hardware en software is snel geregeld met een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij leveren producten van goede kwaliteit. Mocht er toch iets aan mankeren, dan zoeken wij voor u de beste oplossing om zo snel mogelijk weer online te zijn.

PC's, laptops en accesoires

PC's, laptops en accesoires

Wij leveren verschillende type werkstations: Tower PC's, mini pc's, laptops, dockingstations. Wij leveren deze producten van het merk HP of Intel (Intel Nuc).

Printers en scanners

Printers en scanners

Ook leveren wij printers van HP. Daarnaast ook van Xerox, Brother of Canon.

Servers

Servers

Ook voor servers kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren simpele servers voor bijvoorbeeld in huis maar ook servers met storage systemen voor extreme eisen in bijvoorbeeld een datamiddle. Wij houden voor u deze servers in de gaten en zorgen er voor dat uw backups up to date en valide zijn.

Email

Email

Wij richten uw mail omgeving in voor uw organisatie. Hierbij is een server in huis met Exchange een optie, maar u kunt ook kieze voor Office 365. Hierbij beheren we de postvakken en rechten daartoe. Ook instellen op uw werkplek doormiddel van Office (Outlook) behoort tot onze taken.

Antivirus en antispam

Antivirus en antispam

Uw computers en servers worden dagelijks gebruikt. Om deze zo goed mogelijk te beschermen zorgen wij voor een antivirus. Hiervoor gebruiken wij F-secure voor lokale werkplekken en ESET met een server voor management.

Virussen worden ook verkregen door een link in een spam mailtje. Hiervoor leveren wij GFI MailEssentials om de spam binnen uw organisatie te verminderen.

Netwerk

Netwerk

Bij ons kunt u ook terecht voor het beheer van uw netwerk. Vanaf uw internet verbinding tot aan uw werkplek. Denk hierbij aan security, snelheid en bereikbaarheid.

Ook een compleet wireless netwerk zullen wij inrichten indien gewenst. Wij werken hierbij onderandere met: Firewall: Sonicwall, Cisco Meraki, Wireless: UniFi, Cisco Meraki, Cisco, Switching: HP, Opslag (NAS): Synology.