Let op!
1) Wegens de maatregelen door de overheid vanwege het Coronavirus, zijn er meer aanvragen op onze helpdesk. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat deze aanvragen kunnen worden verwerkt. Het verzoek is om de aanvragen zoveel mogelijk per email of het ticket systeem aan te melden voor een goede afhandeling van de vragen.
2) Door deze maatregelen zullen ook de klantbezoeken worden uitgesteld. Voor noodgevallen zullen wij wel op locatie komen.
telefoon: +31 (0)15 257 0090    |    e-mail: helpdesk@alterit.nl

Van netwerkbeheer naar databeheer

De afgelopen jaren is de focus verlegd van het beheren van netwerken naar het beheren data. Lag vroeger de concentratie op het draaiende en het toegankelijk houden van het netwerk, ligt nu de focus veel meer op het altijd en overal toegankelijk houden van de data.

Back-up

In het huidige cyber klimaat is het noodzakelijk dat jouw bedrijf zich wapent tegen virussen die de bedrijfsdata encrypteren. Naast de beveiliging van het netwerk is een goede en betrouwbare back-up op meerdere plekken van cruciaal belang. Wat als er toch iets gebeurt, hoe lang duurt het voordat je weer up en running bent?

Met de back-up service zorgen we ervoor dat de back-up’s dagelijks worden gecheckt en periodiek een restoretest van de data en server wordt uitgevoerd.
Alter IT
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
T: +31(0)15-2570090
E: info@alterit.nl

Partners
Werken bij Alter IT
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy statement

© Alter IT